Over SAFE Defense

Over SAFE Defense Cursus & Training


Wat is SAFE Defense?

SAFE Defense traint gericht op fysieke, verbale en mentale weerbaarheid en zelfverdediging.

SAFE Defense is opgericht door Fred van den Broek en Fitz van Lierop.

Het SAFE Defense System (SDS) bestaat uit 10 vecht- en verdedigingssporten.

Waaronder de volgende martial arts:
 Wing Chun Kung Fu
– Krav Maga
 Systema  (RMA)
– Escrima
– Kali
– Aikido
– Jui Jutsu
– Kickboksen
– Street Fighting
– Tactical Tools Fighting

SAFE Defense leert je op een praktische manier omgaan met non-verbale en verbale agressie en fysiek geweld. Je leert denken onder stress en leren zoeken naar een oplossing binnen een conflictsituatie. Hierbij wordt uitgegaan van de fysieke en mentale mogelijkheden van de deelnemer.


Wist je dat…?

In de SAFE Defense training of cursus leren de deelnemers letterlijk en figuurlijk stevig in de schoenen te blijven staan in vervelende, lastige, bedreigende, agressieve en/of gevaarlijke situaties. Het zelfvertrouwen van de deelnemers wordt verhoogd, waardoor effectiever gereageerd wordt op potentiële conflictsituaties.

SAFE Defense in combinatie met verschillende vecht/ en verdedigingssporten is de meest ideale vorm van weerbaarheidstraining. Door deze combinatie zijn er vele methodische en didactische werkvormen mogelijk en daardoor geschikt voor vele doelgroepen. Er kan een cursus of training op maat geschreven en zo ook gegeven worden welk geheel afgestemd wordt op de doelgroep met de daarbij behorende beschikbare tijd. Voor professionals die beroepsmatig met agressie in aanraking kunnen komen, maar ook voor kinderen, tieners, volwassen en ouderen is deze combinatie de meest realistische vorm om te leren omgaan met diverse vormen van agressie en geweld.


Classes

Awards

Coaches

Attendees