Safe Defense

Safe Defense – reguliere training


SAFE DEFENSE – Reguliere Training

Weerbaarheid zijn voor iedereen die wil leren hoe goed te handelen in grensoverschrijdende situaties.

In weerbaarheidstrainingen staat het vergroten van zelfvertrouwen centraal. De deelnemers leren gebruik te maken van fysieke, verbale en mentale technieken en methodieken om op te komen voor zichzelf, te oefenen met vechtlust in confronterende situaties en het stroomlijnen van emoties.

SAFE Defense leert je op een praktische manier omgaan met non-verbale en verbale agressie en fysiek geweld. Je leert denken onder stress en leren zoeken naar een oplossing binnen een conflictsituatie. Hierbij wordt uitgegaan van de fysieke en mentale mogelijkheden van de deelnemer.

In de SAFE Defense training leren de deelnemers letterlijk en figuurlijk stevig in de schoenen te blijven staan in vervelende, lastige, bedreigende, agressieve en/of gevaarlijke situaties. Het zelfvertrouwen van de deelnemers wordt verhoogd, waardoor effectiever gereageerd wordt op potentiële conflictsituaties.

Omgaan met agressie en geweld is niet gemakkelijk. Heb je regelmatig te maken met agressie in je omgeving, dan is het raadzaam een cursus weerbaarheidstraining / zelfverdediging te volgen.

* SAFE Defense groepslessen zijn nog niet opgestart *
* U kunt wel gebruik maken van een privéles*

Agressie is gevaarlijk en het de- escaleren daarvan leer je niet uit een boekje. Wel door het in een veilige omgeving, onder professionele begeleiding te oefenen.
Personen die wij de SAFE DEFENSE Training aanraden:
  • Professionele atleten, in voorbereiding tot wedstrijd niveau
  • Beroepsmatige uniform diensten en semi-overheids medewerkers.
  • Particulieren  die willen werken aan weerbaarheid & zelfverdediging

Prijslijst

  • Proefles                    Gratis
  • 1 Privé training      € 65.00

SAFE DEFENSE INSTRUCTEUR

Fred heeft ruim 30 jaar ervaring in het beoefenen van verschillende Martial Arts.
Reeds 13 jaar ervaring bij de beveiliging in de dak- en thuislozenzorg, verslaafdenzorg, specifieke doelgroepen, discotheken, poppodium, evenementen, gemeentehuizen en politieke partijen waarbinnen hij veel ervaring heeft opgedaan in omgaan met conflicten, het verrichten van aanhoudingen en controleren van stressvolle en gewelddadige situaties.

Verzorgt instructie voor conflict communicatie en realistische scenario’s aan beroepsgroepen.

Ervaring:

Beoefend vechtsporten en krijgskunst zoals o.a. Kung Fu, Krav Maga, Pencak Silat, Kali, Escrima, Kickboksen, Aikido, Pocket Stick, Kuba Combat en Systema.

Verzorgt instructie in allerlei vormen van mentale en fysieke coaching en training, krijgskunsten en instructie aan beroepsgroepen en particulieren die met agressie en geweld te maken kunnen krijgen.

Naar tevredenheid van cursisten uit het bedrijfsleven en in de particuliere sector!

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD OM TE TRAINEN?

MELD JE DAN NU AAN VOOR ONZE TRAININGEN!